Tilbud til

Konfirmander

konfirmand-min

Blå mandag i Urban Ranger Camp

I Urban Ranger Camp tilbyder vi særlige pakker til konfirmander, som garanterer en adrenalinfyldt blå mandag og byder på en spændende aktivitet, hvor alle kan være med.
Vi har gode erfaringer med, at de unge konfirmander kan prøve kræfter med både Urban High Roping banerne, men også Team Challenge afdelingen.
På Urban High Roping banerne bliver balance og mod sat på prøve i 50 meters højde, hvor der vil være adgang til de første 2 ud af 4 baner. Turen bliver afsluttet med 4 svævebaner på tværs igennem B&W hallerne, hvoraf den længste er 150 meter lang.
I Team Challenge afdelingen er der fokus på samarbejde og holdånd. Her kan vi tilbyde konfirmanderne at prøve følgende 2 aktiviteter:
Confinded space: Iklædt en mørkelagt gasmaske, kravler man to og to igennem vores confined space, som byder på forskellige forhindringer undervejs. Inspireret af brandvæsenets røgdykkerbaner bliver kommunikationsevnerne testet.
Planken ud: I 7 meters højde skal konfirmanderne i bedste pirat stil gå planken ud, springe og gribe en trapez som svæver i luften.
DSC01931-min

Pakke 1 // Urban High Roping

– Track 1 og 2 + 4 svævebaner

– 299 kr. pr. person

– Min. 6 deltagere

– Varighed ca. 2 timer

Pakke 2 // Team Challenge

– Confined space og Planken ud.

– 299 kr. pr. person

– Min. 6 deltagere

– Varighed ca. 2 timer